Skip to main content

Laptopkar onderwijs.

 

Waarom kies je voor een laptop of tabletkar van Fabrili?

Fabrili levert niet persé de goedkoopste laptop of tabletkar. Ook in deze productrange zouden we een budgetvariant kunnen aanbieden, maar daar kiezen we heel bewust niet voor. Dat gaat namelijk het doel voorbij, waarvoor jij de kar koopt. Maximale beveiliging met een hoog comfort gehalte.

 

Wat maakt een laptop of tabletkar van Fabrili zo veilig? 

Laptopkar onderwijs. Wij gebruiken staal van hoogwaardige kwaliteit. Het staal is bewerkt met een polyester-epoxy coating voor extra stevigheid en bescherming. Epoxy heeft bijvoorbeeld een druk- en treksterkte die twee keer zo groot als die van beton is.

De zijpanelen zijn voorzien van ventilatiegaten, om oververhitting te voorkomen.

Onze karren zijn uitgerust met een systeem om schade en problemen te voorkomen. Een sequencer en twee zekeringen voorkomen schade wanneer om wat voor reden dan ook kortsluiting of oververhitting ontstaat.

De bovenzijde van de laptopkar is voorzien van een laag melamine. Melamine is een kunststof soort die bekend staat om zijn krasbestendigheid en onbreekbaarheid.

 

Hoe weet je of een laptop of tabletkar veilig is?

Kijk altijd naar een gecertificeerde kar in overeenstemming met de Europese Richtlijn 2001/95 aangaande productveiligheid. Dit betekent dat de laptop of tabletkar voldoet aan alle gestelde eisen en dus waar kan maken wat beloofd wordt.

 

Wat is er comfortabel aan de laptop of tabletkar van Fabrili?

Een kar koop je, omdat je er spullen mee wil verplaatsen. Daarom heeft een kar van Fabrili een duw/trekstang, hoogwaardige en dure wielen die veel gewicht aan kunnen en minimaal trillen en we hebben stootranden voor als je een keer een inschattingsfoutje maakt.

 

Laptopkar Zorg, Laptopkar Onderwijs, Laptopkar Werkplaats. Is er een verschil?

Laptopkarren worden voornamelijk in het onderwijs gebruikt, omdat het in het onderwijs gaat om veel gebruikers van een device, welke toch aan het einde van de dag moeten worden opgeladen en opgeborgen.

Uiteindelijk dient de laptopkar een universeel doel over alle sectoren waar ze verkocht wordt. Het gaat er in de essentie om dat een device beveiligd wordt. Daarnaast is het prettig dat alles gestructureerd op één plek te vinden is. Tenslotte maken de karren van Fabrili nog een verschil, omdat er een timer kan worden geïnstalleerd, waardoor de accu’s van de tablet of de laptop niet oververhitten.